Uudistunut Tony’s deli tuo Piemonten Bulevardille

Uudistetun listan ytimessä klassinen, Pohjois-Italialainen makumaailma

Bulevardin sydämessä sijaitseva Tony’s deli laajentaa tarjontaansa italialaista klassista ruokakulttuuria vaalivana ruokaravintolana tuoden maakuntien maut Helsinkiin. Sali on kesän aikana käynyt läpi remontin ja samassa yhteydessä Tony’s deli on uudistanut listansa perusteellisesti.

 PIEMONTE AVAA MAAKUNTASESONKIEN SARJAN TONY’S DELISSÄ
Uuden listan lisäksi Tony’s deli käynnistää Italian makuja hehkuvat maakuntasesongit – joista ensimmäisenä starttaa Luoteis-Italiassa sijaitseva Piemonte. Piemonte-sesongin herkut ovat saatavilla 5.10.-31.12.2017. Piemonten ruokaperinteestä ammentava lista kulkee käsi kädessä ravintolan klassisten annosten kanssa. ”Italialainen keittiö on vahvasti alueellisuutta ja paikallisia raaka-aineita korostava. Piemonten alueella korostuu lihan, maitotaloustuotteiden ja paikallisten viinien runsas käyttö ruoanlaitossa ja pitkään haudutetut ruokalajit ovat hyvin tyypillisiä. Syksyn tryffelisesonki tuokin jo sitten ilotulituksen lautaselle”, korostaa Ravintolakolmio-konsernin keittiötoimenjohtaja Sami Hiltunen.  

UUDISTETTU LISTA YHDISTÄÄ CLASSICOA JA PIEMONTEA
Tony’s delin ”Specialità Piemontesi” -lista tuo lämpöä syksyn kylmeneviin iltoihin. Antipastoina tarjoillaan ”bagna cauda”-kastiketta vihannestimbaalin kera, ”vitello tonnato” ja ”carne cruda” kuuluvat myös itseoikeutettuina listalle. Primi piatti on sitten pastan ja risoton juhlaa, maagisia syyssatokauden kuninkaallisia eli tryffeleitä unohtamatta. Pääruuissa roolia ottavat muun muassa Barbaresco-viinissä mureaksi haudutettu karitsanniska sekä ylikypsäksi paistettu villisikarulla paikallisen polentan kera. Makeaksi lopuksi piemontelaisittain Bonet -suklaa-karamellivanukasta tai moscato-vaahtoa veriappelsiinisorbetin ja krumiri-biscottin kera. Piemonten listan antimista pääsee tosissaan nauttimaan myös yhdeksän ruokalajin menukokonaisuuden muodossa.

TRYFFELI, TUO VAIKEASTI SAATAVA JA VANGITSEVA HERKKU
Listan kruunaa Alban valkoinen tryffeli. Tony’s delissä tryffelin hienon vivahteen annetaan nousta esille joko parmesaanirisoton tai pastan päälle höylättynä. ”Alban tryffelihuutokauppa Piemontessa on jännittävä, jokasyksyinen spektaakkeli ja edustajamme on paikalla varmistamassa, että saamme taatusti maailman parhaita tryffeleitä Bulevardille”, kertoo Hiltunen.

KUN RUUAN JA VIININ KARAKTÄÄRIT KOHTAAVAT
Piemonten alueen punaviinejä pidetään yleisesti maailman parhaimmistoon kuuluvina. Alueen tuotannossa pidetään vahvasti kiinni perinteestä ja paikallisista rypäleistä kuuluisan Nebbiolon johdolla. ”Yhteistyössä Prunotto-viinitalon pohjoismaista vastaavan johtajan, Alessandro Leonen kanssa suunniteltu viinitarjontamme tuo alueelle tyypilliset viinit helposti lähestyttävässä muodossa asiakkaidemme laseihin”, kertoo ravintolapäällikkö Annika Niemonen.

Tony’s delin Piemonte-maakuntasesonki 5.10.-31.12.2017

Lauantaibrunssi

TERVETULOA NAUTTIMAAN TONY’S STREET BARIN HERKULLISESTA BRUNSSISTA
JOKA LAUANTAI KLO 11.00 – 15.00!

Basic 18,00 €
Sisältäen leipävalikoiman, viikunahilloa ja voita
Frittataa, prosciuttoa, lämminsavulohta, juustoja, salamia
Kurkkua, kirsikkatomaattia, marinoitua paprikaa, salaattia
Smoothie sekä pieni jälkiruokavalikoima.
Lisäksi tarjolla kahvia ja teetä vapailla santsikupeilla.

Deluxe 19,90 €
Sisältäen leipävalikoiman, viikunahilloa ja voita
Frittataa, prosciuttoa, lämminsavulohta, juustoja, salamia
Kurkkua, kirsikkatomaattia, marinoitua paprikaa, salaattia
Smoothie, lasillinen kuohuviiniä sekä pieni jälkiruokavalikoima.
Lisäksi tarjolla kahvia ja teetä vapailla santsikupeilla.

Erikoiskahveja ja muita ruokajuomia tilattavissa juomalistoiltamme.

Ajankohtaista

Olihan sinulla jo viikonlopuksi pöytä varattuna?
Pöytävaraukset suoraan numerosta 0207424268 👍🏻
Tervetuloa nautiskelemaan hyvästä ruoasta ja tunnelmallisesta miljööstä 😍
... See MoreSee Less

Olihan sinulla jo viikonlopuksi pöytä varattuna? Pöytävaraukset suoraan numerosta 0207424268 👍🏻 Tervetuloa nautiskelemaan hyvästä ruoasta ja tunnelmallisesta miljööstä 😍

4 days ago

Ravintola Tony's deli

Mikä näistä maistuisi sinulle? Tule testaamaan vaikka kaikki 😊
Tervetuloa herkuttelemaan!
... See MoreSee Less

Mikä näistä maistuisi sinulle? Tule testaamaan vaikka kaikki 😊 Tervetuloa herkuttelemaan!

 

Comment on Facebook

Mitä nämä ovat? näyttää hyvälle

Mahtavaa viikonlopetusta kaikille!

Tervetuloa Tony’s Deliin herkuttelemaan Piemonten maakunnan herkuilla.
Tämä Carne cruda all’albese on Piemonte menun alkuruuissa. Joko olet maistanut?

Pöytävaraukset puhelimitse numerosta 0207424268
... See MoreSee Less

Mahtavaa viikonlopetusta kaikille!Tervetuloa Tony’s Deliin herkuttelemaan Piemonten maakunnan herkuilla. Tämä Carne cruda all’albese on Piemonte menun alkuruuissa. Joko olet maistanut?Pöytävaraukset puhelimitse numerosta 0207424268

Tästä pastaa salvialla ja voilla maustettuna.
Tämä annos löytyy uudelta päivitetyltä listalta ja monia muita italialaisia annoksia.
Lämpimästi tervetuloa Bulevardi 7.
Piemonten maakunnalla jatkamme aina vuoden vaihteeseen saakka, tule löytämään oma suosikkisi.
... See MoreSee Less

Tästä pastaa salvialla ja voilla maustettuna. Tämä annos löytyy uudelta päivitetyltä listalta ja monia muita italialaisia annoksia. Lämpimästi tervetuloa Bulevardi 7. Piemonten maakunnalla jatkamme aina vuoden vaihteeseen saakka, tule löytämään oma suosikkisi.

2 weeks ago

Ravintola Tony's deli

Tällä viikolla on käynnistynyt ensimmäinen maakuntaviikkomme ja aloitus on Piemontesta. Tässä kuvassa leikataan Alban alueelta tulluttu valkoista tryffeliä suoraan parmesan risoton päälle.
Tule sinäkin kokeilemaan uusia herkkuja.
... See MoreSee Less

Tällä viikolla on käynnistynyt ensimmäinen maakuntaviikkomme ja aloitus on Piemontesta. Tässä kuvassa leikataan Alban alueelta tulluttu valkoista tryffeliä suoraan parmesan risoton päälle. Tule sinäkin kokeilemaan uusia herkkuja.

 

Comment on Facebook

Tryffeli😍