Hyväntekeväisyysillallinen Tony’s delissä

Ainutlaatuinen mahdollisuus tehdä hyvää nuorten hyväksi!

Ravintolakolmio-konserni juhlistaa kumppanuuttaan Helsingin Diakonissalaitoksen Vamos-palvelun kanssa järjestämällä hyväntekeväisyysillallisen ravintola Tony’s delissä keskiviikkona 06.11.2019 klo 18.30 alkaen.
Illallisen teemana Vamoksen ja Ravintolakolmion yhteistyön lisäksi on valkoinen tryffeli. Valkoinen tryffeli saapuu meille Pohjois-Italiasta Alban kaupungista, jossa sitä kutsutaan myös Alban valkoiseksi kullaksi. Tryffelin sesonki on juuri parhaimmillaa ja meillä on ilo tarjota sitä vieraillemme. Italialaiset viinit on valikoitu täydentämään kokonaisuutta ruokalajikohtaisesti.
Illallinen maksaa kokonaisuudessaan 95,00 € / hlö ja tuoton luovutamme kokonaisuudessaan Vamos-palvelun hyväksi. Tuo vieraasi tai asiakkaasi nauttimaan ja tue samalla nuorisotyötä.

 

Mitä on Vamos?

Vamos on Helsingin Diakonissalaitoksen työtä. Diakonissalaitos on yleishyödyllinen säätiö, joka puolustaa rohkeasti ihmisarvoa. Jo 150 vuoden ajan he ovat auttaneet ihmisiä, jotka ovat vaarassa syrjäytyä. Vamos tukee nuoria, joita huolettaa arjessa pärjääminen, mielenterveys, asuminen, raha-asiat, koulu ja työelämään pääsy.  Vamoksessa nuori saa oman työntekijän eli valmentajan arjen ja tulevaisuuden suunnitteluun.
Vamos on kymmenessä vuodessa auttanut jo yli 10 000 nuorta koulutus- ja työurille. Vamos toimii kahdeksalla paikkakunnalla: Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Lahdessa, Turussa, Kuopiossa, Oulussa ja Rovaniemellä.

Illallinen

Antipasti

Valikoima alkupaloja
***

Risotto al tartufo bianco d’Alba
Parmesaanirisottoa ja Alban valkoista tryffeliä
***

Brasato al Barolo, legumi e funghi con tartufo
Barolon kera haudutettua naudanposkea, tryffelillä höystettyjä sieniä ja vihanneksia
***

Pecorino al tartufo
Tryffelillä maustettua lampaanmaitojuustoa
***

Selezione di dolci
Valikoima jälkiruokia

Pizzaa, pizzaa, pizzaa… Tony’s delistä!

MAMMA MIA, MITÄ PIZZOJA

Tony’s deli uudisti ruokalistansa ja täydensi valikoimaansa herkullisilla pizzoilla. Kuten menussa muutenkin, aidoissa italialaisissa pizzoissa maistuu laadukkaiden raaka-aineiden tuoreus ja klassikkomakujen suussa sulavat yhdistelmät.

Pizzapohjan taikinajuuri tulee kotimaisesta Kanniston leipomosta,
jonka tuotteet valmistetaan yli 100 vuoden kokemuksella. Omalla reseptillä
keitetyssä tomaattikastikkeessa maistuvat raikkaat yrtit – ja rakkaus ruokaan. 
Tervetuloa herkuttelemaan monipuolisen pizzamenun pariin Tony’s deliin!

Tutustu uuteen menuun ja varaa pöytä!

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Ajankohtaista

Osallistu hyväntekeväisyysillalliseen Tony’s delissä ja tee hyvää nuorten hyväksi! ☺️

Ravintolakolmio-konserni juhlistaa kumppanuuttaan Helsingin Diakonissalaitoksen Vamos-palvelun kanssa järjestämällä hyväntekeväisyysillallisen ravintola Tony’s delissä keskiviikkona 06.11.2019 klo 18.30 alkaen. Illallisen teemana on valkoinen tryffeli. 😋

Lisätietoja illallisesta voit saada sivuiltamme www.tonysdeli.fi/hyvantekevaisyysillallinen-tonys-delissa/ 👍

Pöydän voit varata tästä:
www.lyyti.fi/reg/Hyvantekevaisyysillallinen_tonys_delissa 👌
... See MoreSee Less

Täydellinen afterwork-idea: italialainen olut ja Tony's delin runsas antopastobuffet! Cin cin! ... See MoreSee Less

Täydellinen afterwork-idea: italialainen olut ja Tonys delin runsas antopastobuffet! Cin cin!

Tarjoamme lounasta arkipäivisin klo 11-14.30. Se sisältää runsaan salaattipöydän, päivän keiton, lämpimät vaihtoehdot, leipävalikoiman sekä kahvin/teen. Seisovan pöydän lisäksi saatavilla muutamia viikoittain vaihtuvia lautasannoksia. À la carte -listamme annoksia saatavissa ennakkotilauksella. Tervetuloa herkuttelemaan! ... See MoreSee Less

Tarjoamme lounasta arkipäivisin klo 11-14.30. Se sisältää runsaan salaattipöydän, päivän keiton, lämpimät vaihtoehdot, leipävalikoiman sekä kahvin/teen. Seisovan pöydän lisäksi saatavilla muutamia viikoittain vaihtuvia lautasannoksia. À la carte -listamme annoksia saatavissa ennakkotilauksella. Tervetuloa herkuttelemaan!

Uusittu ruokalistamme on täynnä värikkäitä, kauniita annoksia jotka lumoavat herkullisuudellaan. Joko olet käynyt maistamassa? 😋 ... See MoreSee Less

Uusittu ruokalistamme on täynnä värikkäitä, kauniita annoksia jotka lumoavat herkullisuudellaan. Joko olet käynyt maistamassa? 😋
Load more