Hyväntekeväisyysillallinen Tony’s delissä

Ainutlaatuinen mahdollisuus tehdä hyvää nuorten hyväksi!

Ravintolakolmio-konserni juhlistaa kumppanuuttaan Diakonissalaitoksen Vamos-palvelun kanssa järjestämällä hyväntekeväisyysillallisen ravintola Tony’s delissä keskiviikkona 06.11.2019 klo 18.30 alkaen.
Illallisen teemana Vamoksen ja Ravintolakolmion yhteistyön lisäksi on valkoinen tryffeli. Valkoinen tryffeli saapuu meille Pohjois-Italiasta Alban kaupungista, jossa sitä kutsutaan myös Alban valkoiseksi kullaksi. Tryffelin sesonki on juuri parhaimmillaan ja meillä on ilo tarjota sitä vieraillemme. Viiniyhteistyökumppanimme Interbrands Oy on valinnut illalliselle Italialaiset viinit Zenaton tuottajalta ja ne on valikoitu täydentämään kokonaisuutta ruokalajikohtaisesti. Myös alkoholiton juomapaketti on saatavilla. Tarkennukset alkoholittomiin juomiin saamme myöhemmin.
Illallinen maksaa viinipaketin kanssa 95,00 € / hlö ja tuoton luovutamme kokonaisuudessaan Vamos-palvelun hyväksi. Illallinen alkoholittomalla juomapaketilla on 80,00 € / hlö. Tuo vieraasi tai asiakkaasi nauttimaan ja tue samalla nuorisotyötä.

 

Mitä on Vamos?

Vamos on Diakonissalaitoksen työtä. Diakonissalaitos on yleishyödyllinen säätiö, joka puolustaa rohkeasti ihmisarvoa. Jo 150 vuoden ajan he ovat auttaneet ihmisiä, jotka ovat vaarassa syrjäytyä. Vamos tukee nuoria, joita huolettaa arjessa pärjääminen, mielenterveys, asuminen, raha-asiat, koulu ja työelämään pääsy.  Vamoksessa nuori saa oman työntekijän eli valmentajan arjen ja tulevaisuuden suunnitteluun.
Vamos on kymmenessä vuodessa auttanut jo yli 10 000 nuorta koulutus- ja työurille. Vamos toimii kahdeksalla paikkakunnalla: Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Lahdessa, Turussa, Kuopiossa, Oulussa ja Rovaniemellä.
Tutustu Ravintolakolmio-konsernin vastuullisuusraporttiin. Lue lisää Diakonissalaitoksen Vamos -palvelusta.

Illallinen

Antipasti

Valikoima alkupaloja


Viini: Zenato Brut Metodo Classico 2014
***

Risotto al tartufo bianco d’Alba
Parmesaanirisottoa ja Alban valkoista tryffeliä
Viini: Zenato Lugana San Benedetto 2018
***

Brasato al Barolo, legumi e funghi con tartufo
Barolon kera haudutettua naudanposkea, tryffelillä höystettyjä sieniä ja vihanneksia
Viini: Zenato Ripassa Valpolicella Superiore 2015
***

Pecorino al tartufo
Tryffelillä maustettua lampaanmaitojuustoa
Viini: Zenato Amarone della Valpolicella Classico 2015
***

Selezione di dolci
Valikoima jälkiruokia
Viini: Donnafugata Kabir 2017